Stegt Flæsk på Axelborg Bodega

Stegt Flæsk på Axelborg Bodega

Axelborg Bodega

169
4.5

Flæsk

4.5/5

Kartofler

4.5/5

Sovs

4.5/5

Tilbehør

4.5/5

Fordele

  • Mørt og smagfuldt flæsk
  • Flæsken var meget konsistent
  • God smagsoplevelse

Ulemper

  • Kartoflerne var kogt lidt for meget
  • Den første portion var lidt lille
  • Lidt meget fedt, på nogle stykker kød

Stegt flæsk på Axelborg Bodega

Det er blevet tid til at besøge en af de steder, Axelborg Bodega, som mange smider på listen, når der tales om den bedste stegte flæsk, i Købehhavn.

Og som du måske kan fornemme på bedømmelsen, så var vi også rigtig godt tilfredse, da vi havde sat tænderne, i en omgang stegt flæsk, hos Axelborg Bodega.

 

Axelborg Bodega, er en lille perle, der næsten ikke kan ligge mere centralt.

Når man sidder udenfor, som vi gjorde, i det gode vejr, så kunne vi både nyde synet af Tivoli, Cirkusbygningen, Palads, og Axel Towers.

Besøg Axelborg Bodegas hjemmeside

Men lad os da endelig dykke ned i måltidet, så du kan få tænderne til at løbe i vand.

Samlet Vurdering

4.50/5

Priser

Kr. 169

Prisen er for Stegt Flæsk Ad Libitum

Flæsken

Flæsken på Axelborg Bodega
Flæsken:
4.5/5

Vi starter som altid med hovedpersonen, flæsken, som vi alle elsker.

Og her var vi rigtig godt tilfredse.

Flæsken, og måden den var stegt på, var meget konsistent, så det var det samme over hele linjen.

Nogle enkelte stykker var lidt tykke, og havde noget tydelig fedt, men det var ikke klamt, som det kan være.

Derudover, så var kanten sprød, og kødet var saftigt og mørt.

I første portion var det serveret enkeltvis til os hver, hvor vi ved opfyldning, fik en skål til deling.

Og i anden omgang, var flæsket på samme niveau, som i første ombæring.

Alt i alt, så var det virkelig god flæsk, der på alle måder kan anbefales.

Kartoflerne

Kartoflerne:
4.5/5

Kartoflerne hos Axelborg Bodega, trak en smule ned, i forhold til resten af måltidet.

Kartoflerne havde fået et lille minut eller to for meget i gryden, hvilket gjorde dem en smule bløde og vandede.

Men det var nogle lækre og smagfulde kartofler, som kom med skrel på.

Dermed kunne man selv vælge, om man ønskede at spise dem med skræl på, eller om man ville pille dem.

Kartoflerne hos Axelborg Bodega

De kom med lidt persille på, der gav god konsistens, over hele måltidet.

Og på trods af, at de var lidt bløde, så blev de støvsuget, af alle i selskabet, på lige fod, med resten af måltidet.

Sovsen

Sovsen på Axelborg Bodega
Sovsen:
4.5/5

Sovsen var lidt anderledes, end det vi er vandt til, når vi er ude og spise Stegt flæsk.

Den kom med rigeligt med persille, der var indkogt i sovsen.

Ligeledes, så havde den en god tykkelse.

Ofte bliver det lidt meget, når man kan smage, den er lavet på fløde, men her virkede det ikke til, at fløde var en hovedingrediens i sovsen, hvilket gjorde, at den ikke blev så tung, som man ofte oplever.

Til gengæld, så var der en smule muskatnød i sovsen, hvilket var lidt et overraskelses moment, da muskatnød er en gennemtrængende smag.

Vi spiste store mængder af sovsen, selvom vi fandt muskatnøden lidt mystisk.

Men når vi kommer til tilbehøret om lidt, så giver det måske lidt mening, at der er lavet en lidt anderledes sovs.

Tilbehøret

Tilbehøret:
4.5/5

Fordi tilbehøret til måltidet, var nemlig hjemmesyltede rødbeder.

Og det er en stor del af menukortet, at maden kommer med hjemmesyltede rødbeder.

Normalt når der er rødbeder til, så er det lækkert, selvom man ofte kan smage, at der et Beauvais glas der er blevet åbnet.

Men her var man slet ikke i tvivl om, at der har stået en kok, og forfinet smagen.

Rødbederne på Axelborg Bodega

Rødbederne havde en helt anden sødme, og ikke den surhed man normalt forventer.

Størrelserne var stadig meget ukorente, og var tydeligt hjemmelavede.

Rødbederne mindede lidt, i konsistensen, som syltede pærer, som man køber på dåse, og spiser til dessert, sammen med råcreme.

Det gjorde, sammen med den alternative sovs, at oplevelsen blev meget anderledes, og rigtig god, fordi der var kælet så meget for det.

Servicen

Til sidst, så skal vi også lige vende servicen hos Axelborg Bodega.

Hvis den havde været med i anmeldelsen, så havde den desværre trukket ned.

Vi sad udenfor, og det var ikke særligt ofte, at en tjener kom ud forbi.

Det gjorde også, at vi både bestilte mad, bestilte opfyldning af mad, og betalte i baren, selvom der var bordservering, fordi der gik så lang tid.

Med det sagt, så var vi ikke i tvivl om, at de var underbemandede.

Den unge tjener løb rundt hele aftenen, så man fik også lidt ondt af hende.

Da vi betalte, så sagde herren i baren også undskyld for, at der gik så lang tid, før vi fik vores mad.

Men det var faktisk det der gik hurtigst, når først vi havde bestil det, så kom det ret hurtigt.

Og personalet var utroligt søde, og heldigvis hyggede vi os rigtig godt, så det var ikke det store problem.

Men det skal helt sikkert overvejes, om de ikke skal have en tjener mere.

Hvad mener du?

Har du besøgt Axelborg Bodega? og har du en holdning til deres stegte flæsk?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Ofte er vores smagsløg jo meget forskellige, så det kan være, du hellere vil have sprød flæsk på hele linjen.

Læs alle vores anmeldelser her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *