Serveringen hos Bollinis

Stegt Flæsk hos Bollinis

Bollinis

149
2.4

Flæsk

1.5/5

Kartofler

2.5/5

Sovs

2.0/5

Tilbehør

3.5/5

Fordele

  • God mængde mad fra start
  • Velkogte kartofler
  • Brug af frisk persille

Ulemper

  • Meget tørt kød
  • Kødet var lidt for gennemstegt
  • Ingen smag og salt i sovsen

Nogle vil måske mene vi var lidt sent ude, med at få noget valgflæsk.

Men hvis Danmarks Statistik kan rykke datoen for, hvornår valgresultatet lander, så kan vi også rykke valgflæsket en enkelt dag.

Så denne gang var vi taget lidt udenfor vores normale komfortzone, og havde bevæget os til Hedehusene.

Hedehusene er en lille Stationsby mellem København og Roskilde.

Vi har besøgt Bollinis, der ifølge de indfødte, er den eneste rigtige restaurant i byen, hvor man kan tage ud og spise, hvis man ikke fx. bare vil have en pizza.

Hos Bollinis har de Stegt flæsk ad libitum på menuen, hver tirsdag, onsdag og torsdag, til den lave pris, af 149 kr.

Læs med i vores artikel herunder, og glæd dig til anmeldelsen af tilbehøret, hvor vi prøvede noget, vi ikke havde prøvet før.

Besøg Bollinis

Samlet Vurdering

2.4/5

Kr. 149

Prisen er for Stegt Flæsk Ad Libitum

Flæsken

Flæsken hos Bollinis
Flæsken:
1.5/5

Lad os starte med at dykke ned i måltidet, og besøge hovedattraktionen, nemlig den stegte flæsk.

Og her var vi desværre ikke særligt imponerede.

Om man får hvad man betaler for (det var et meget billigt sted) eller om det var hvad man kunne forvente, ved jeg desværre ikke.

Flæsken var ekstremt tør, og havde fået mere en 1-2x 5 minutter for meget i ovnen.

Jeg er på kanten til at tro, det måske er det tørreste flæsk vi nogensinde har fået, og vi har trods alt været en del steder.

Hvis du har læst nogle af vores andre anmeldelser, fx. hos Guldkroen, så ved du også, vi normalt ikke påtaler madens kvalitet, da vi vil have den autentiske oplevelse, for at kunne vurdere det ordentligt.

Men her var vi nødt til at sige noget, og bestille noget, der var knap så tørt.

Det på trods, så kom der da også en portion der var lidt lysere, men jeg syntes faktisk ikke kvaliteten løftedes, på trods af det ikke var helt så tørt.

Jeg var ihvertfald ret skuffet over kødet og dets kvalitet.

Kartoflerne

Kartoflerne:
2.5/5

Hvis vi skal over i et lidt mere positivt humør, så var kartoflerne kogt helt som de skulle.

Men kartoflerne var dog heller ikke noget at skrive hjem om, selvom jeg ikke ved om min mor læser disse anmeldelser? For så skriver jeg vel teknisk set hjem om dem?

Kartoflerne-hos-Bollinis-1

Alle kartoflerne var små kartofler, som var blevet skrællet med en elektrisk kartoffelskræller.

Det gav kartoflerne en meget ru konsistens på ydersiden, og min første tanke var faktisk, at det var glas kartofler.

Kartoflerne var blevet kogt, og så tror jeg de efterfølgende var blevet varmet op fra kolde i ovnen, for hurtig servering.

Det gjorde dem tørre og med en hård skal, som kogte kartofler ikke har.

Sovsen

Sovsen hos Bollinis
Sovsen:
2/5

Vi skal selvfølgelig også vende sovsen, nu vi har været kødet og kartoflerne igennem.

Og den overordnede lave karakter, er ikke kun drevet af kød og kartofler.

Desværre var sovsen heller ikke op til de standarder man burde kunne forvente.

Først og fremmest, så tror jeg ikke der var noget salt i sovsen.

Ihvertfald har kokken ikke smagt den til, før den blev sendt ud af køkkenet.

Det kombineret med en intens smag af fløde, og ret store stykker persille, er det der trækker ned på den samlede score.

Til gengæld var der rigeligt med sovs, og de kom hurtigt mere opfyldninger, når der var lavvande.

Tilbehør

Tilbehøret:
3.5/5

Er du kommet her, udelukkende fordi vi sagde du skulle i indledningen?

I så fald velkommen til den sidste del af måltidet.

Som nævnt i indledningen, så havde Bollinis noget, vi ikke har set før, når vi har været ude og spise stegt flæsk.

Tilbehøret hos Bollinis

Hos Bollinis har de nemlig en salatbuffet, som jeg tror er en del af alle måltider man bestiller.

Da vi bestilte vores mad, blev vi gjort opmærksomme på, at det typiske tilbehørt til vores flæsk (Rødbeder og syltede agurker) kunne vi finde i salatbuffeten, som vi kunne gå ombord i, mens vi ventede på maden.

Det gjorde vi selvfølgelig, og vi fik lavet en lille salatskål, hvor der var rigeligt med rødbeder imellem.

Rødbederne selv var ret rå, og skulle have stået noget længere i lage, for at have været egentligt godt tilbehør til måltidet.

Servicen

Inden det hele bliver for negativt (undskyld) så skal vi da lige slutte på en positiv note, ved at tale om servicen hos Bollinis.

For hvis der var noget de var, så var det ekstremt søde, i godt humør, og med på lidt hyggelig snak med deres kunder.

Man følte sig velkommen fra starten, og man følte at medarbejderne, unge som gamle, gerne ville være det, og nød at hjælpe deres kunder.

Da vi nævnte kvaliteten på kødet, blev den unge tjener også meget overrasket, og fik hurtigt noget nyt kød op til os.

Om det betyder at vi har været uheldige med kvaliteten ved jeg ikke, men det var jo nu engang sådan det var.

Både før, under og efter måltidet, var alle tjenerne meget opmærksomme  på os, og om der skulle mere mad på bordet.

Det eneste tidspunkt de var lidt svære at få fat i, var da vi skulle hav en regning.

Vi kan selvfølgelig kun gå ud fra, de gerne ville have vi blev.

Vi sad også på 1. salen, hvor der var langt færre borde, end i underetagen, så de kommer nok ikke derop så ofte.

Hvad mener du?

Har du besøgt Bollinis, og har du en holdning til deres stegte flæsk?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.
Der er rigtig mange forskellige om meninger om stegt flæsk, måske din er anderledes?

Læs alle vores anmeldelser her

2 kommentarer til “Stegt Flæsk hos Bollinis”

  1. Jeg synes i skal prøve at tage forbi dem igen ved lejlighed
    Jeg var der igår med min familie, og hold op en lækker omgang stægt flæsk jeg fik mig !
    Sprød svær som var det en pose slagterbolcher og med kød så mørt at det næsten smuldrede mellem fingrene selvom det have stegeskorpe – Mums!

    Dog var sovsen til den lidt våde side – men det blev også fortalt inden vi tog hjem – så måske i er heldige at det er næste fokusområde fra restaurantens side

    1. Hej Chilli
      Tusind tak for dit besyv på Bollinis stegte flæsk.
      Vi kommer ofte retur flere steder, om Bollinis bliver en af dem kan jeg ikke svare på.
      Personligt er jeg dog af den holdning, at en restaurant skal gøre sit bedste hver gang.
      Uanset om man anmelder maden eller ej, så kommer kunden for at få en god oplevelse, og selvom der kan være ups’ere, du nævner selv sovsen, så skal den sidde i skabet, ved hver eneste kunde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *