Søg

Stegt flæsk hos Ganløse Kro

Indholdsfortegnelse

Vi har, på vores søgen efter den bedste Stegte flæsk, været en tur på Ganløse Kro.

Vi udnyttede, at kalenderen sagde 3. November 2020, som jo var valgdag i USA.

Dermed kunne vi nyde en omgang Valgflæsk.

Som man kan se, på vores anmeldelse herover, så var det bestemt ikke, det dårligste sted, vi har besøgt.

Men det er heller ikke toppen.

Ganløse kro, tilbyder kun stegt flæsk ad libitum, en gang om ugen.

Det er hver tirsdag, hvor du fra kl. 17, kan nyde deres hyggelige omgivelser og mad.

Herunder vil vi gennemgå, de forskellige komponenter af vores måltid.

Dermed kan du selv vurdere, om du vil hoppe i bilen, og køre forbi Ganløse Kro.

Ganløse Kro 179
3
  • Flæsk
    (3)
  • Kartofler
    (3)
  • Sovs
    (3)
  • Tilbehør
    (3)

Sammenfatning

Med udemærket kød, pillede kartofler og rigelige mængder sovs, er en tirsdag på Ganløse kræ værd at overveje.

Brugeranmeldelse
  • Flæsk
    Afsendelse
  • Kartofler
    Afsendelse
  • Sovs
    Afsendelse
  • Tilbehør
    Afsendelse

Fordele

  • Velkogte kartofler
  • Forskellige typer flæsk
  • God ratio af persille i sovsen
  • Gode, hjemmesyltede rødbeder

Ulemper

  • Kødet var en smule sejt
  • Der var meget fløde i sovsen

Samlet Vurdering

3.00/5

Priser

179 DKK

Prisen er for Stegt flæsk ad libitum

Flæsken

Flæsken:
3/5

Som du kan se på vores anmeldelse, så var kødet en smule sejt, men der var også forskellige typer af flæsk, så man selv kunne vælge.

Traditionen tro, når man får stegt flæsk ad libitum, så møder man et fad, med en masse skriver flæsk på, så man selv kan servere.

Da vi efterfølgende nævnte, kødet var en smule sejt, fik vi at vide, at vi blot kunne have bestilt noget mere, da det jo e ad libitum.

Vi mener dog, at en restaurant skal levere på første forsøg, og det er ikke kunden, der skal fortælle, hvordan maden skal laves.

Kartoflerne

Kartoflerne:
3/5

Kartoflerne på Ganløse kro var rigtig gode.

De var godt lige tilpas, og der kom ikke for mange på bordet, så man kunne få friske, varme kartofler, når man havde tømt den første tallerken.

Kartoflerne var meget ensformige at se på, så vi tror, de muligvis var færdigkøbte.

Kartoflerne havde et godt bid.

Sovsen

Sovsen:
3/5

Selvom det essentielle element i stegt flæsk, egentligt er kødet, så har vi også lært, hvor meget sovsen betyder.

I sovsen er der som regel 2 elementer, der skal spille sammen.

Først og fremmest, så skal selve sovsen have en god tykkelse, med en god grundlæggende smag.

Derudover, så skal smagen og konsistensen af persillen, være i orden.

I forhold til selve sovsen, så syntes vi, at der var for megt fløde i sovsen.

Det gør, at sovsen bliver meget fed i smagen.

Til gengæld, så kunne man smage, at persillen havde haft tid til at lære sovsen at kende, samt at det var frisk persille der blev brug.

Alt i alt, så vat sovsen det bedste indslag.

Tilbehøret

Tilbehøret
3/5

Det er ikke alle steder, man får tilbehør til sin stegte flæsk.

Ganløse kro, er en af de steder, hvor de serverer syltede rødbeder til.

Vi er kun en af deltagerne, der kan lide rødbeder til, men det er virkeligt noget der sættes pris på.

Rødbederne virkede hjemmesyltede, og havde en rigtig god, sød smag.

De spillede godt op imod kødet og sovsen, som et lækkert tilbehør.

Servicen

Selvom vi har været yderst positive overfor Ganløse Kro i denne anmeldelse, så er vi nød til, også lige at vende, servicen.

Kroen er jo stor, og kan have mange mennesker siddende.

På trods af Corona restriktionerne, så var der godt styr på det, god afstand mellem bordene, og Ganløse kro, havde styr på både værnemidler og sprit.

Da vi ankom, blev vi hurtigt sat til bords, og der gik ikke lang tid, før vi fik både drikkevarer og mad serveret.

Men her stoppede det også lidt.

Det var utroligt svært at få fat i tjenerne, og det virkede næsten som om, at de prøvede at undgå bordene med gæster, selv da der næsten ingen gæster var tilbage.

Efter vi havde spist, overvejede vi dessert, men måtte vente en halv time, på at se et dessertkort.

Da vi havde siddet med det en halv time, uden at kunne få kontakt til en tjener, valgte vi at betale og gå.

Vi bemærkede også, at bordet bag os, havde svært ved at få fat i medarbejderne, og de ventede meget længe, på at få serveret mere flæsk.

Læs også vores anmeldelse af Bar23 her

Hvad mener du?

Har du besøgt Ganløse Kro, og har du en holdning til deres stegte flæsk?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.
Der er rigtig mange forskellige om meninger om stegt flæsk, måske din er anderledes?

0 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *