Hvis du kender Kongens Lyngby, eller er kommet meget i byen, så kender du helt sikkert allerede til Restaurant Gordion.
Restauranten der ligger på Ulrikkenborg Plads, lige bag ved Lyngby S-togs station, har ligget der siden starten af 90’erne.
Det er en restaurant der stort set altid er fuld, og har en lind strøm af take-away.
Jeg har da også besøgt Gordion en del gange gennem årene, da jeg boede i Lyngby, og har ofte fået en Wienerschnitzel.
Men deres stegte flæsk have ikke været på tallerkenen før, så det måtte vi selvfølgelig prøve.
Den stegte flæsk er en del af deres A la carte menu, og de laver nok uden tvivl en del flere pizzaer og pasta, end de sender stegt flæsk ud fra køkkenet.
Læs med herunder, hvis du gerne vil blive klogere p, om Gordions stegte flæsk, er et besøg værd.
Lad os dykke direkte ned i aftenens hovedperson, den stegte flæsk hos Restaurant Gordion.
Da tallerkenerne kom, var min første tanke, at kødet så ret tørt ud.
Heldigvis var det ikke så slemt som jeg frygtede.
Der var nogle stykker imellem, der var utroligt tørre, men også nogle som var stegt fint.
Men uden sprøde svær, så alt i alt, så var kødet ret gennemsnitligt.
Kartoflerne
Kartoflerne:
3.5/5
Kartoflerne kom rustikke med skræl på, hvilket jeg godt kan lide.
Dog er der et par i selskabet, der ikke er fan af skrællen, og som altid piller kartoflerne.
Det kunne man ikke her, da sovsen kom, og var allerede hældt ud over kartoflerne.
Kartoflerne var generelt kogt fint, enkelte dog en smule overkogte.
Men selve smagsoplevelsen af kartoflerne var gode.
Sovsen
Sovsen:
3/5
Som nævnt, så var der allerede sovs hældt ud over kartoflerne.
Det er virkelig synd, da sovsen til et måltid som dette, både bruges til kødet og kartoflerne.
Smagen i sovsen var fin, den havde en god mængde persille, men var lige tung nok på fløde fronten.
Vi undrede os dog en del over, at sovsen kom direkte på tallerkenen.
Bestiller man andre måltider hos Gordion, fx. Wienerschnitzel, så får man gerne sovsen i en lille kande ved siden af.
Det ville have gjort en del for vores oplevelse, hvis den var kommet ved siden af.
Tilbehøret
Tilbehøret
3/5
Til vores måltid, serverede Gordion rødbeder.
Jeg var i tvivl om hvorvidt de var hjemmesyltede, men de smagte godt og havde et godt bid.
Lidt mere sødme i rødbederne kunne man godt have givet dem, for at oppe magen lidt mere.
Servicen
Inden vi lukker helt af, så skal vi også forbi servicen hos Gordion.
Og der er ikke noget negativt at sige om den.
Tjenerne var flinke, hjælpsomme og hurtige til at tage sig af os, på trods af, at restauranten var fyldt.
Vi kunne både afgive bestilling, få drikkevarer og mad forholdsvist hurtigt.
Hvad mener du?
Har du besøgt Restaurant Gordion, og har du en holdning til deres stegte flæsk? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Der er rigtig mange forskellige om meninger om stegt flæsk, måske din er anderledes?