Søg

Stegt flæsk hos Hansens Gamle Familiehave

Indholdsfortegnelse

Mandag havde vi besluttet, at vi skulle ud og have noget stegt flæsk ad libitum.

Valget faldt derfor på Hansens Gamle Familiehave, som er en af de 3 familiehaver på Pile Allé på Frederiksberg.

Her ligger de klods på af M.G. Petersens Familiehave og Krøgers Familiehave.

M.G. Petersens familiehave har vi tidligere besøgt, mens Krøgers Familiehave stadig er på listen over potentielle kandidater.

Vi har jo prøvet lidt forskelligt, også Bar23 der ligger lidt længere henne af samme vej.

Dermed er det svært at vide hvad man skal forvente.

Du kan derimod forvente, at få en anmeldelse af maden, hvis du læser med videre.

Så lad os endelig dykke ned i det, som du nok er kommet for.

Hansens Gamle Familiehave 225
1.9
  • Flæsk
    (2)
  • Kartofler
    (1.5)
  • Sovs
    (1.5)
  • Tilbehør
    (2.5)

Sammenfatning

Selvom der er hyggelige omgivelser og højt til loftet i Hansens Gamle Familiehave, var maden ikke det helt store tilløbsstykke.

Brugeranmeldelse
  • Flæsk
    Afsendelse
  • Kartofler
    Afsendelse
  • Sovs
    Afsendelse
  • Tilbehør
    Afsendelse

Fordele

  • Noget kød havde godt bid
  • Gode rødbeder
  • Varmt og frisklavet

Ulemper

  • Kartoflerne var vandede
  • Sovsen var mere persille end mælk
  • En del af kødet var ret tørt

Samlet Vurdering

1.90/5

Priser

225 DKK

Prisen er for Stegt flæsk ad libitum

Flæsken

Flæsken:
2/5

Flæsken hos Hansens Familiehave var vi faktisk ikke særligt imponerede over.

Enkelte stykker var ok stegt, men de fleste var ret tørre, og havde overraskende meget fedt på kanten.

Vi fik en anden omgang, hvor vi håbede det måske var lidt bedre, men kvaliteten fortsatte også i anden halvleg.

Til gengæld var flæsken varm og lige kommet ud af ovnen.

Kartoflerne

Kartoflerne:
1.5/5

Kartoflerne var en ekstremt forvirrende omgang at sætte tænderne i.

Størstedelen af kartoflerne var meget vandede og utroligt udkogte.

Men så var der alligevel et par stykker imellem, som enten var som de skulle være, eller en smule under kogte.

Den mest forvirrende kartoffel, var en hvor kernen var helt udkogt indeni, og lidt under kogt udenpå.

Hvordan det kan lade sig gøre, det ved jeg virkelig ikke.

Men kartoflerne var virkelig ikke meget værd.

Sovsen

Sovsen:
1.5/5

Hvis du har læsk nogle af mine anmeldelser, af fx. M.G. Petersens Familiehave og Bar23, så ved du, at på Frederiksberg, er der en tendens til at lægge en persille bunke på toppen af sovsen, når den serveres.

Det havde de heldigvis ikke gjort hos Hansens Familiehave, til gengæld havde de stoppet mere grønt i sovsen, end Coca-Cola kan stoppe sukker i en sodavand.

Jeg tror faktisk der var mere grønt i sovsen, end der rent faktisk var mælk eller fløde.

Den skarpe læser vil bemærke, at jeg bruger ordet “grønt” og undgår ordet persille.

Og jeg er faktisk ikke helt sikker på, at det var persille der var i sovsen.

Som Sønderjyde, så har jeg da fået stuvet grønkål i ny og næ, og sovsen her mindede utroligt meget om stuvet grønkål.

Jeg lader mig gerne rette, hvis det rent faktisk er persille der var i sovsen, men med de mængder grønt, ville det faktisk ikke undre mig, hvis det var grønkål.

Tilbehøret

Tilbehøret
2.5/5

Til sidst skal vi også forbi tilbehøret til måltidet, hvor der blev serveret nogle klassiske hjemmesyltede rødbeder.

Vi sad selvfølgelig og talte under måltidet, hvor der blev sagt, og jeg citerer: “Det er egentlig ret trist, at rødbederne er den bedste del af måltidet.”

Og det var de!

Resten af måltidet var egentligt ret skuffende.

Rødbederne havde ikke synderligt meget smag, men havde en god tekstur, men de kan ikke redde anmeldelsen alene.

Servicen

Inden du kommer helt væk, så skal vi også lige vende servicen hos Hansens Gamle Familiehave.

Da vi ankom blev vi mødt af et par flinke tjenere, der fulgte os til vores plads.

Vi bestilte vores mad, og gik ellers i gang med at vente på den.

Og vi ventede!

Første portion af maden tog 25-30 minutter før den ankom, og vi havde næsten drukket vores sodavand, inden maden kom på bordet.

Den første portion var en fin størrelse, så alle kunne få en god portion mad.

Sultne som vi var, så bestilte vi selvfølgelig en opfylder, det var jo ad libitum.

Efter den var bestilt, så gik vi i gang med at vente igen.

Og vi ventede!

Endnu n gang gik der ihvertfald 20+ minutter, før der var fyldt op af mad.

I de mellemliggende minutter blev vi dog ekstremt forvirrede.

Pludselig kom tjeneren og ryddede af bordet.

Han tog vores tallerkener og bestik, på trods af, han selv havde taget imod bestillingen af anden omgang.

Da han så vores meget forvirrede ansigter, sagde han endelig, at han bare ville komme med nogle nye tallerkener og bestik til os.

Det har jeg godt nok aldrig oplevet andre steder end fx. Café Dalle Valle i Herlev, Hvor det er naturligt at tage en ny tallerken, når du besøger buffeten igen.

Det var samtidig også dybt unødvendigt, vi skulle trods alt have præcis den samme mad, så det var jo ikke fordi der pludselig skulle serveres pandekager med is.

Det er også en unødig ekstra opvask, der bare spilder ressourcer.

Hvad mener du?

Har du besøgt Hansens Gamle Familiehave, og har du en holdning til deres stegte flæsk?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.
Der er rigtig mange forskellige om meninger om stegt flæsk, måske din er anderledes?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *