Maaltidet på Krudtuglen

Stegt flæsk på Krudtuglen

Krudtuglen

129 Kr.
2.4

Flæsk

1.5/5

Kartofler

3.0/5

Sovs

2.5/5

Tilbehør

2.5/5

Fordele

  • Havde originalt tilbehør
  • God variation af flæsk
  • Afbalanceret sovs

Ulemper

  • Meget tørt kød
  • Noget kød var helt brændt
  • Kartoflerne kom fra en pose

Stegt flæsk på Krudtuglen

Fredagen blev brugt i udkanten af København, hvor vi besøgte Krudtuglen.

Restaurant Krudtuglen har en lidt sjov placering, væk fra andre butikker og restauranter, lige op af en Shell station, på Frederikssundsvej.

Vi besøgte dem fredag aften, og der var ikke vildt mange i restauranten, men dog stadig en travl aften for personalet.

Den stegte flæsk blev serveret ad libitum, og serveret på fade, som vi kender det, fra så mange andre steder.

Ønsker du at prøve noget lidt anderledes, så kan du besøge Krudtuglen om torsdagen, hvor de serverer stegt flæsk ad libitum, som buffet.

Det har vi ikke set andre steder, ed fx. Dalle Valle, der har deres stegte flæsk, som en del af deres almindelige buffet.

Ved siden af os, sad et meget stort selskab, hvor en række handicappede var ude og spise med deres hjælpere, hvilket vi kan komme tilbage til, når du kommer ned til service delen af vores anmeldelse.

Hvis du vil spise gratis på Krudtuglen, så kan du lægge din bon, med navn og nummer i en kasse, så trækker de lod om et måltid, hver søndag.

Men inden du beslutter dig for, om Krudtuglen er stedet for dig, så kan du beslutte dig, efter du har læst vores anmeldelse.

Besøg Restaurant Krudtuglen

Samlet Vurdering

2.40/5

Priser

Kr. 129

Prisen er for Stegt Flæsk Ad Libitum

Flæsken

Flæsken:
1.5/5

Som nævnt, så var der fad servering, hvor et stort fad kom på bordet, og så var der ellers høflig selvbetjening.

Hvis vi skal starte med det mest positive, så var der rigeligt med flæsk på fadet, så der var nok at gå i gang med.

Desværre stopper roserne og lidt her.

I blandt kødet, var der rigeligt med forskellige typer flæsk, som var stegt mere eller mindre af hinanden.

Meget af kødet var ret tørt, og blev ikke reddet af, at blive dyppet i sovsen.

Mens nogle stykker var så mørke, vi sad og snakkede om, hvorvidt de havde fået en ekstra tur i ovnen.

Som du kunne læse i introen, så serverer de deres flæsk som buffet om torsdagen, som jeg faktisk prøvede, for rigtig mange år siden.

Jeg husker dog desværre, at kvaliteten af kødet, var den samme dengang.

Kartoflerne

Kartoflerne:
3/5

Kartoflerne skal selvfølgelig også vendes her.

Og her er vi en smule splittede, af flere årsager.

Først og fremmest, så var der egentlig en fin smag, og de var godt kogte.

Til gengæld, så var man ikke i tvivl om, at kartoflerne kom fra en pose, hvor de var færdig forberedt fra fabrikken, og blot varmet på stedet.

Det svarer til at købe glas kartofler til de brunede kartofler til jul.

Og her er standard kartofler jo fine nok, fordi de skal bruges som tilbehør til tilbehøret, men de fungerer ikke som “main star”.

Og her er kartofler altså en alt for stor del af retten, til at det kan retfærdiggøres.

Til gengæld var der rigeligt med kartofler med fra start.

Sovsen

Sovsen:
2.5/5

Sovsen var faktisk udmærket, selvom den vist ikke var helt hjemmelavet.

Om det var en reel Knorr blanding, eller blot en bechamel lavet med frysetørret persille, er jeg ikke helt sikker på, men det var ihvertfald ikke en kok der havde sat  sine evner over styr.

Til gengæld, så var sovsen velbalanceret i forhold til saltning og fløde smag.

Sovsen var også den eneste del af måltidet, hvor vi fik fyldt op, da der ikke helt var nok, i første omgang.

Tilbehør

Tilbehøret:
2.5/5

Vi ser typisk rødbeder som en del af måltidet, når vi er ude, hvilket vi også gjorde her, hos Krudtuglen.

Og smagen på rødbederne var gode, det smagt af de klassiske fra Beauvais, så der var ikke sparet på kvaliteten af dem.

Men rødbeder var ikke det eneste tilbehør, der blev serveret sammen med den stegte flæsk, på Restaurant Krudtuglen.

Der blev nemlig også serveret en skål med bløde løg, som ekstra tilbehør til.

Og det var egentligt et friskt pust, når man tænker på det ofte er det samme.

Og det er det første sted, vi nogensinde har set, der serverer bløde løg til.

De bløde løg kunne dog godt have fået lidt længere, de var stadig lidt hårde, og manglede lidt smag, men det på trods, var vi positive over, at der var noget anderledes på bordet.

Servicen

Inden du får lov at løbe ud og bestille bord på Restaurant Krudtuglen, så lad os lige vende servicen på stedet.

Som jeg nævnte i starten, så sad vi ved side af et bord, med en række handicappede med deres hjælpere.

Og intet ondt ord om det, de var helt fine og sidde ved, men de krævede naturligt lidt ekstra opmærksomhed fra personalet, både grundet mængden af mad og de specielle behov.

Og der var kun en tjener på arbejde, der havde ansvaret for hele restauranten, og hun var virkelig stresset.

Hun var en sød pige, men man kunne godt mærke, der var lidt vej til et smil, fordi hun havde så travlt.

Jeg havde bestilt en Cola Zero, som var frosset da jeg fik den serveret, og hun var ikke til at fange, da hun løb rundt, så jeg måtte op og vente på hende ved baren.

Jeg fik selvfølgelig en ny, og hun var meget overrasket over, at det kunne ske.

Lidt senere ville vi have fyldt op af sovs, og igen måtte vi op til baren og fange hende, for at få mere sovs.

Og vi ved jo godt det på ingen måde er hendes skyld, men det tager desværre noget af oplevelsen, når man er ude og spise.

Hvad mener du?

Har du besøgt Krudtuglen, og har du en holdning til deres stegte flæsk?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.
Der er rigtig mange forskellige om meninger om stegt flæsk, måske din er anderledes?

Læs alle vores anmeldelser her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *