Søg

Stegt flæsk hos Restaurant 1733

Indholdsfortegnelse

Selvom regnen var begyndt at stå ned i stænger, da vi ankom til Restaurant 1733 i indre København, så blev vi mødt af hygge, fra vi trådte ind af døren.

Med det samme mindede stemningen, udsmykningen og medarbejderne, om en tur til den Jyske vestkyst.

Den søde mandlige tjenere var alle iført en sort/hvid stribet t-shirt, og indretningen i restauranten, mindede om boven på et skib.

Det var hyggeligt, og vi blev hurtigt mødt af den gode stemning, og en propfyldt restaurant, en tirsdag aften.

Det første vi blev tilbudt, var en bitter (Fernet Branca) på husets regning, som en lille appetizer.

Som du måske allerede har set, så ligger Restaurant 1733 højt på vores liste, så lad os endelig dykke ned i maden, så du kan beslutte, om du syntes Restaurant 1733 er et besøg værd.

Restaurant 1733 169
4
  • Flæsk
    (4)
  • Kartofler
    (4)
  • Sovs
    (4)
  • Tilbehør
    (4)

Sammenfatning

Med udemærket flæsk og lækkert tilbehør og super sødt personale.

Brugeranmeldelse
  • Flæsk
    Afsendelse
  • Kartofler
    Afsendelse
  • Sovs
    Afsendelse
  • Tilbehør
    Afsendelse

Fordele

  • Konsistent flæsk
  • Mørt kød
  • Rigtig god sovs

Ulemper

  • Kartofler var lidt udkogte
  • Persillen lå ovenpå sovsen
  • Rødbeder var mystisk krydret

Priser

169 DKK

Prisen er for Stegt flæsk ad libitum

Flæsken

Flæsken:
4/5

Lad os endelig starte ved middagens hovedperson. Den stegte flæsk.

Og den var uden tvivl en af de bedre oplevelser af stegt flæsk vi har fået længe.

Kødet var mørt, stegt konsistent og ikke særligt fedt, hvilket var ret lækkert.

Kødet var saftigt, og der var faktisk ikke nogle tørre stykker imellem.

Vi fik en lille opfylder i anden omgang, det var trods alt ad libitum.

Kødet i anden omgang, var dog ikke helt så mødt og saftigt i anden omgang, hvor kvaliteten faldt en smule.

Det på trods, var det utroligt lækkert.

Kartoflerne

Kartoflerne:
4/5

Kartoflerne hos Restaurant 1733 var også ok lækre.

De var dog en lille smule udkogte, hvilket var liudt synd, da kødet var så spot on.

Der var overraskende få kartofler, i forhold til mængden af kød, hvilket jo egentlig var meget positivt, da det oftest er kødet der bliver sparet på.

Det var dog en smule synd, at det trak ned med, at de var en smule vandede.

Sovsen

Sovsen:
4/5

Hvis du har læst nogle af vores andre anmeldelser, som fx. Bar 23 eller M.G. Pedersens familiehave, så kender du til vores holdning til persillesovs, hvor persillen er placeret på toppen af sovsen,m og ikke kogt med.

Det gør, at sovsen ikke får smagen af persillen, men blot bliver en bechamel sauce, der tilfældigvis har et bundt persille i.

Det er lidt synd, når nu man forventer en persillesovs.

Det på trods, så smagte sovsen godt, den var vel krydret, og manglede ikke salt.

Sovsen var heller ikke proppet med fløde, som man ofte oplever.

Tilbehøret

Tilbehøret
4/5

Vi skal selvfølgelig også forbi tilbehøret hos Restaurant 1733.

Til vores middag med stegt flæsk, blev der serveret hjemmesyltede rødbeder.

Rødbederne havde et godt bid i sig, men krydderiblandingen var ikke så god.

Jeg var i tvivl om, hvorvidt det var kane, eller et andet krydderi der var blevet brugt.

De sure rødbeder giver som regel et godt modspil til det fede kød og sovs, men når der kommer mystiske krydderier i, så tager det opmærksomhed fra resten af retten.

Dessert

Da vi sad og studerede menuen, vidste vi med det samme, at vi ikke kunne gå fra Restaurant 1733, uden at smage desserten.

De har faktisk et ret stort dessert kort, sammenlignet med mange andre restauranter.

Men da vi så de havde kiksekage på menuen, så var vi solgt.

Med jyder ved bordet, så var kiksekage en stabil besøgende i vores hjem, dengang vi var børn.

Så vi var selvfølgelig nødt til at slutte måltidet af med kiksekage.

Kiksekagen smagte som 90’erne i jylland, og kom med lidt appelsin tilbehør, der var en smule kedeligt, og smagløst.

Selve kiksekagen derimod, var utroligt lækker.

Servicen

Til sidst skal vi som altid, slutte af med at tale om servicen på Restaurant 1733.

Som nævnt i starten, så blev vi mødt af 3 mandlige tjenere, en ung gut og 2 i deres bedste alder.

Efter vi havde sat os, blev vi med det samme tilbudt en Fernet Branca, som vi selvfølgeligt tog imod med glæde.

Vi kunne se, det var helt normalt, at alle gæster fik hældt en bitter på sig, mens de ventede.

Om man er til det eller ej, så er det ret god service, at man giver lidt til kunden, uden at forvente noget igen.

Da vi skulle bestille, så skulle en af os have et glas vin, og bestilte en Chardonnay, som de desværre havde udsolgt af.

Tjeneren tilbød dog hurtigt et alternativ, til samme pris, hvilket også var ret sødt af ham.

Efter vi fik leveret vores mad, var tjenerne dog lidt svære at få fat i, da restauranten i mellemtiden var blevet helt fyldt.

Vi fik dog hurtigt fyldt op af anden omgang, og vi fik vores dessert hurtigt.

Da det var tid til at betale, gik en i selskabet op, og betalte ved baren.

Da hun kom retur, kunne vi dog konstatere, at de havde tilføjet 2 øl for meget på regningen, som hun havde betalt for.

Hun fik dog sine penge retur for de 2 øl, uden nogle spørgsmål.

Alt i alt, så havde vi en rigtig god aften på Restaurant 1733.

Hvis I skal besøge dem, så anbefaler vi I bestiller bord, da der var helt proppet på en almindelig tirsdag, så det er bedre at være på den sikre side.

Hvad mener du?

Har du besøgt Restaurant 1733, og har du en holdning til deres stegte flæsk?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.
Der er rigtig mange forskellige om meninger om stegt flæsk, måske din er anderledes?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *