Serveringen hos Bryggergården

Restaurant Bryggergården

Restaurant Bryggergården

159 / 189
2.15

Flæsk

1.5/5

Kartofler

2.0/5

Sovs

2.0/5

Tilbehør

3.0/5

Fordele

  • God smag i rødbederne
  • Noget kød var mørt
  • God balance i sovsen

Ulemper

  • Kødet var gummi agtigt
  • Mange kartofler var udkogte
  • Frossen persille i sovsen

Stegt flæsk hos Restaurant Bryggergården

Det var blevet en lørdag aften, som skulle stå i den stegte flæsks tegn.

Vi havde taget vores små tur sko på, og tænkte vi skulle prøe noget andet, end alle restauranterne i København, som vi normalt besøger.

Vi havde derfor bevæget os til Roskilde, hvor vi også havde lidt andre ærinder.

Valget var derfor faldet på Restaurant Bryggergården, som har stegt flæsk på deres menukort.

Hos Restaurant Bryggergården kan man enten købe en lille portion (159 DKK), eller en stor portion (189 DKK)

Ud over priser som man normalt finder i et menukort, så skriver de i deres menu:

Steges ved bestilling – derfor er der lidt ventetid)

Det er selvfølgelig normalt, og jeg tror kun der gik 35 minutter fra bestilling.

Der ligge dog, hvilket man også vil kunne læse af anmeldelsen, en noget større forventning til måltidet, end hvad vi fik serveret.

Der blev joket lidt med, om vi skulle køre forbi McDonalds på vej hjem.

Med det sagt, så kan du selv vurdere, om en tur til Restaurant Bryggergården, er et besøg værd for dig.

Priser

Kr. 159

Prisen er for en portion Stegt Flæsk

Samlet Vurdering

2.15/5

Flæsken

Flæsken:
1.5/5

Vi starter som altid, med måltidets hovedperson, nemlig den stegte flæsk.

Og det var desværre noget af en skuffende oplevelse.

De fleste stykker kød var bløde og slatne, uden sprøde sværd, og større mængder fedt på.

Der var dog også nogle stykker, der var lidt mere møre og smagte fint.

Men der var kæmpe forskel mellem tallerkenerne, og vi sad og byttede kød, fordi vi den ene tallerken var langt mere slatten end den anden.

Som nævnt i indledningen, så kunne man købe en stor og en lille portion.

Vi gik begge med den store portion, og jeg var ikke vildt imponeret over størrelsen, så jeg gad godt vide hvor “lille” den lille er, for det var ikke en vildt imponerende stor størrelse.

Men taget kødet i betragtning, så var det fint, da det desværre ikke gav lyst til mere.

Kartoflerne

Kartoflerne:
2/5

Kartoflerne var indledningsvist, en noget bedre oplevelse af kødet.

De første par kartofler havde god smag, og var kogt ordentligt, og kom med et lille lag salt.

Dog dalede kvaliteten hurtigt på dem, og mange af de efterfølgende kartofler var ret udkogte og bløde.

Mængden af kartofler var dog fin, i kontrast til resten af måltidet.

Sovsen

Sovsen:
2/5

Sovsen var en udmærket oplevelse, fordi den kom med rigeligt af smag af persille.

Dog virkede det som om, at persillen der var benyttet, var den færdig hakkede man kan købe på frost, i lidt for store mængder.

Sovsen havde en god konsistens, og var dejlig tyk, uden at have den der skarpe smag af fløde, som man ofte får mange steder.

Dog var det frosne persille der var brugt, utroligt gennemtrængende, så det ødelagde desværre lidt oplevelsen af sovsen.

Tilbehøret

Tilbehøret:
3/5

På Restaurant Bryggergården, kommer der dobbelt op på tilbehør, når du bestiller deres stegte flæsk.

Man får nemlig både rødbeder og en lille skål sennep.

Ingen af os bryder os om sennep, så den fik pænt lov til at stå.

Jeg tror faktisk kun at Restaurant Krudtuglen, er de eneste der har serveret sennep til, af alle steder vi har været.

Rødbederne var til gengæld gode, og havde en god balance af sødme og syre, samt et godt bid i dem.

Jeg ville dog blive meget overrasket, hvis de skulle være hjemmelavede, for de virkede ret færdigkøbte.

Andre retter

Da vi besøgte Restaurant Bryggergården, så havde vi en med, der ikke er til stegt flæsk (WHAT??!) så han fik deres Wienerschnitzel med kartofler, smørsovs og ærter.

Og vi er simpelthen nødt til lige at nævne den også, for der var kvaliteten simpelthen så lav.

Selve kødet var sejt, det virkede som et ekstra billigt stykke kød, der normalt ikke benyttes til en schnitzel, altså ikke et stykke kalvefilet.

De dertil serveres ærter, var meget tydeligt frosne ærter, de billige af dem.

Når man køber ærter i et supermarked, så kan man få fine ærter og ekstra fine ærter.

Forskellen på de to er, at fine ærter er lidt mere hårde i det, og en smule grynede.

Derudover var der ærter der ikke var varmet ordentligt op, så når man tog en skefuld, var der kolde ærter imellem.

Servicen

Servicen kan vi ikke rigtig sætte nogle fingre på hos Restaurant Bryggergården.

Medarbejderne var søde og venlige at tale med.

De var hurtige til at tage bestilling, og kom med maden så snart den var klar.

Da vi var i slutningen af at spise, kom den ene tjener ned og spurgte ind til, om det hele var ok.

Vi valgte meget hurtigt kollektivt blot at sige ja, da vi faktisk ikke orkede at gå listen igennem.

Du kan selv læse oplevelsen herover.

Og hvis du har læst nogle af vores andre anmeldelser, så ved du, at vi altid forsøger at gå efter en så autentisk oplevelse som muligt.

En restaurant skal derfor levere god kvalitet i første forsøg, og det skal man ikke diskutere.

Jeg må også indrømme, vi havde en del højere forventninger til Restaurant Bryggergården, så vi gik desværre ret skuffede derfra.

Hvad mener du?

Har du besøgt Restaurant Bryggergården, og har du en holdning til deres stegte flæsk?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.
Der er rigtig mange forskellige om meninger om stegt flæsk, måske din er anderledes?

Læs alle vores anmeldelser her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *