Søg

Stegt flæsk hos Restaurant Claras (Rødovre Centrum)

Indholdsfortegnelse

I denne kolde tid, hvor sneen dalede ned over vestegnen, skulle vi ud og nyde noget stegt flæsk.

Valget var denne gang faldet på Restaurant Claras i Rødovre Centrum,  hvor vi samtidig kunne slå vores besøg sammen med lidt juleshopping.

Som du måske kan se af anmeldelsen, så var det ikke en synderligt positiv oplevelse, og Restaurant Claras kartofler, er det eneste der faktisk holder deres anmeldelse oven vande, hvor de er meget tæt på at ryge under Guldkroen i anmeldelse.

Dette besøg er første gang, vi nogensinde har givet et sted 0 stjerner for et element af deres mad.

Læs med i anmeldelsen, og især når vi når ned til stedets service, for at finde ud af, hvordan man kan gøre sig fortjent til 0 stjerner.

Restaurant Claras (Rødovre Centrum) 189
1.9
  • Flæsk
    (2)
  • Kartofler
    (3)
  • Sovs
  • Tilbehør
    (2.5)

Sammenfatning

Generelt var måltidet på Restaurant Claras ret middelmådigt. Det  blev dog trukket meget bed af kokkens manglende evner til at lave sovs, der var brændt på flere gange. Det hjalp ikke på det at de hellere ville diskutere det, end lave en ordentlig sovs.

Brugeranmeldelse
  • Flæsk
    Afsendelse
  • Kartofler
    Afsendelse
  • Sovs
    Afsendelse
  • Tilbehør
    Afsendelse

Fordele

  • Mørt kød
  • Sprøde svær
  • Godt kogte kartofler

Ulemper

  • Sovsen var elendig
  • Brændt sovs
  • Ingen smag i sovs
  • Melklumper i sovs

Samlet Vurdering

1.90/5

Priser

189 DKK

Prisen er for Stegt flæsk ad libitum

Flæsken

Flæsken:
2/5

Lad os endelig starte med flæsken, for det var jo det vi kom efter.

Overordnet, så var der nogle gode ting ved kødet, selvom den ikke var helt hjemme.

Selve kødet var generelt ret mørt, med sprøde svær.

Der var dog stykker, med rigtig meget fedt på.

Derudover, så var der stykker, hvor der sad brusk på kødet, som man normalt ville skære fra.

Det giver bare en kedelig oplevelse i munden, når man sidder og tygger på et stykke brusk, og man er nødt til at sidde og pille maden ud af munden igen.

Derudover, så var kødet ikke blevet saltet inden det blev tilberedt, så der var bare strøet en smule salt på toppen, hvilket gjorde, at smagen ikke var særlig kraftig.

Og det er simpelthen så synd, for konsistensen på kødet, var faktisk rigtig godt, og kunne meget hurtigt have scoret langt højere.

Kartoflerne

Kartoflerne:
3/5

Kartoflerne var der heldigvis ikke så mange fingre at sætte på, andet end at de var kogt i under saltet vand, hvilket har en påvirkning på smagen.

Dog var de kogt rigtig fint, de var hverken for hårde eller bløde, men præcis møre nok.

Nogle i selskabet er ikke fan af skrællen, og sidder derfor og piller kartoflerne.

Jeg er dog vild med det, når der er skræl på, og ofte er kartoflerne bedre, de steder hvor de lader skrællen sidde på.

Det gør at kartoflen ikke bliver vandet.

Kartoflerne var uden tvivl den bedste del af måltidet, men selv med gode kartofler, så kunne de ikke bære stjernerne, så sovsen får 0 af dem.

Sovsen

Sovsen:
0/5

Du har sikkert rigtig mange spørgsmål nu, ovenpå 0 stjerner, hvilket er forståeligt.

Og lad os endelig hoppe ned i sovsen, det burde vi godt kunne, den sidste portion der var frisklavet, var nemlig næsten kold.

Billedet er af den første portion sovs vi fik serveret.

Den smagte ikke af særligt meget, og det var tydeligt at manden i køkkenet, ikke havde smagt den til med salt.

Og melklumperne i sovsen, fortalte også, den heller ikke var rørt ordentligt ud.

Dog var der en smule muskatnød i, der hjælper lidt på det.

Ovenpå lå alt persillen, hvilket, hvis du følger med ved, det skal man ikke gøre, de sovsen så ikke får smag af persillen.

I første portion fik ci den alm. sovseskål, hvilket undrede os lidt, da vi sad 3, og bordet ved siden af os, der var 2, fik en større skål.

Vi får så efter lang tid fat i en tjener, og bestiller en ny portion sovs.

Efter lidt tid kommer tjeneren ud med en ny skål sovs, igen med persille på toppen.

Vi blander så persillen i, og da vi gør det, så kunne alle ved bordet pludselig lugte, at den her sovs var brændt på, det var en meget gennemtrængende lugt.

Smagen fulgte lugtesansen, og den var tydeligt brændt på.

Vi forsøger igen at få fat i tjenerne, igen meget svært, og fortæller om den brændte sovs.

De tager den så til køkkenet og kommer ud med en ny portion.

Da vi gjorde opmærksomme på det, sagde vi, at vi ikke ville have fra samme portion, da den jo tydeligvis var brændt på.

2 Minutter efter kommer tjeneren med en ny portion, og det er præcis den samme sovs, både lugter og smager brændt.

Endnu en gang må vi gøre opmærksomme på det, og siger igen specifikt, at vi vil have en frisklavet sovs.

Efter direkte dårlig attitude, så kommer der en sovs ind, der blot var lidt mælk der vae varmet, som ikke var varm, den var proppet med melklumper, og der var hverken salt eller muskatnød i.

Til gengæld kom den med en håndfuld persille på toppen og attitude fra køkkenet.

Inden vi hopper ind i attituden, så lad os lige vende tilbehøret.

Tilbehøret

Tilbehøret
2.5/5

For sammen med måltidet, var der hjemmesyltede rødbeder.

De var faktisk meget gode.

De havde en god surhed over sig, og havde et rigtigt godt bid.

De kunne dog heller ikke gøre det nok op for sovsen, sammen med kartoflerne her.

Servicen

Men lad os endelig fortsætte, for nu rammer vi den service vi fik hos Restaurant Claras.

Alt var egentligt fint, indtil den brændte sovs.

Da vi leverer den tilbage, så hører vi ellers fra køkkenet, at det kan ikke være rigtigt, at den er brændt på.

Da vi så for 2. brændte sovs og leverer den retur, så hører vi ellers fra manden i køkkenet, der råber “Nu må de fandme holde op” så hele restauranten kan høre det.

(Og bemærk jeg kalder ham “Manden i køkkenet”, for når man bevidst sender en sovs ud, der er dårligt lavet, fordi man er sur på sine kunder, så er det en hån mod kokke, der godt kan lave mad.)

Hvorefter han tydeligt går ud og laver en ny sovs, som jeg bevidst tro, han hverken kogte op, puttede salt eller muskatnød i, fordi han var sur på os.

Imens vi venter, så kan vi ellers høre fra baren, at medarbejderne går rundt og gør grin med os, og over at det er os det er galt med, og ikke sovsen.

Vi blev ekstremt utilpasse over, at man føler man kan tillade sig at tale sådan om sine kunder, mens de kan høre det.

I hele frem og tilbage over sovsen, har vi måske også talt med store nok bogstaver, som heller ikke helt er fair overfor personalet, hvilket vi selvfølgelig er kede af.

Men når de bevidst har givet os brændt sovs anden gang, og derefter en smagsløs kold sovs, så bliver man irriteret.

Den unge tjener i den hvide skjorte, udpeger dette for os da vi skal betale, og det skal hun have ros for, for det krævede nosser at konfrontere folk om tonen.

Hun havde dog ikke hørt sine kollegaer gå og højlydt gøre grin med os, så det måtte vi jo så fortælle hende, så hun kunne forstå, hvorfor vi blev direkte sure, og hvorfor vi aldrig nogensinde kommer til at sætte vores fødder hos dem igen.

Og vi kan kun anbefale alle andre, at de også holder sig langt væk.

Efter besøget, så sidder jeg tilbage med en film reference, som passer perfekt på vores oplevelse.

Nemlig Carl (Frits Helmuth) der råber af Arne (Mads Mikkelsen) I Blinkende Lygter fra 2000, over at han ikke kan finde ud af at lave en sovs.

Har du lyst til at gense klippet, så finder du det herunder.

Hvad mener du?

Har du besøgt Restaurant Claras (Rødovre Centrum), og har du en holdning til deres stegte flæsk?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.
Der er rigtig mange forskellige om meninger om stegt flæsk, måske din er anderledes?

1 reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *