Serveringen på Søcafeen

Stegt flæsk på Søcaféen (Tivoli)

Søcaféen (Tivoli)

174
3.5

Flæsk

3.5/5

Kartofler

3.5/5

Sovs

3.5/5

Tilbehør

3.5/5

Fordele

  • God konsistent flæsk
  • God smagssammensætning
  • God smag i kartoflerne

Ulemper

  • Sovsen var for flødet
  • Persillen var grofthakket
  • Ikke meget smag i sovsen

Stegt flæsk på Søcaféen (Tivoli)

Hvis man skal have stegt flæsk i København, så er man næsten nødt til, også at besøge Tivoli.

Og på trods af, at der er en del restauranter i tivoli, der serverer klassiske retter, så er det kun Søcaféen, der har stegt flæsk på menuen.

Derfor var vi selvfølgelig nødt til, at lægge vejen forbi, og smage hvad de kunne.

Vi udnyttede det var sommer og fredag, så vi kunne spise, inden vi hoppede over til plænen, og så og hørte koncerten, med Dizzy Mizz Lizzy.

Vi havde fået en plads, på en af deres udendørs bænke, lige ud til tivoli søen, hvor vi kunne nyde både blomster, dyreliv og sørøverskib.

Du kan se prisen herunder, men når du skal spise i Tivoli, så skal du huske, at det ikke er gratis, at sætte fødderne indenfor.

Det kræver enten en entré billet, eller et årskort, for at komme ind.

Er du kommet for at lære mere om, hvordan den stegte flæsk på Søcaféen er, så læs med herunder, så skal vi nok komme godt rundt om måltidet.

Besøg Søcaféens hjemmeside her

Samlet Vurdering

3.50/5

Priser

Kr. 174

Prisen er for en portion Stegt Flæsk

Flæsken

Flæsket på Søcafeen
Flæsken:
3.5/5

Lad os som altid starte med måltidets hovedperson, hvor flæsket er klar til at blive indtaget.

Vi var faktisk positivt overraskede over kødet, der smagte bedre end vi havde forventet.

Kødet var meget konsistent, ikke for meget fedt på, og havde et rigtig godt bid.

Maden blev serveret som en enkelt portion, og der var faktisk en ret god mængde kød på tallerkenen.

Da vi bestilte, sagde vi for sjov, vi gerne ville have en portion med rigeligt kød. Om vi har fået mere end normalt ved jeg ikke, men vi var ret godt tilfredse med mængden.

Kødet var tyndere, end man ser mange andre steder, og selvom det ikke var tørstegt, så havde det en god saftig kant, og en god, rig smag.

Kartoflerne

Kartoflerne:
3.5/5

Kartoflerne kom, pillede og klar til at indtage.

Jeg var lidt forvirret over kartoflerne, må jeg faktisk indrømme.

Kartoflerne på Søcafeen

De var hverken under- eller overkogte, men de var lidt for hårde, uden de var under kogte, det var lidt forvirrende for smagsløgene.

Der var heller ikke vildt mange kartofler med, hvilket var lidt en skarp kontrast, til den rigelige mængde kød.

Til gengæld var der god smag i kartoflerne, og de gav et godt modspil til kødet.

Sovsen

Sovsen på Søcafeen
Sovsen:
3.5/5

Sovsen trækker desværre ned i vores anmeldelse af måltidet på Søcaféen.

Sovsen var ret fløde, og der var ikke super meget smag i, ud over fløde smagen.

Persillen der var i, som man måske kan se på billedet, var ikke hakket særligt groft.

Det gjorde, at man skulle bruge tid på at tygge persillen, på en måde man ikke skal, når man normalt får persille sovs.

Tilbehør

Tilbehøret:
3.5/5

Til måltidet kom, de næsten obligatoriske rødbeder i tern.

Rødbederne virkede hjemmelavede, de havde en god smag, og der var et rigtigt godt bid i dem.

Vi fik en udmærket mængde rødbeder, da det kun var en person der spiste dem, men jeg tror mængden var tiltænkt 4 personer.

Tilbehøret på Søcafeen

Dessert

Desserten på Søcafeen

Da vi skulle til koncert efter middagen, havde vi god tid, til at sidde og nyde selskabet og udsigten.

Jeg fik en lækker omgang pandekager med is, der smagte dejligt, med vaniljeis og chokoladesovs.

En anden i selskabet, fik sig en friturestegt camenbert, for at prøve at se, hvad det nu var for noget, han  blev ikke skuffet.

Servicen

Til sidst skal vi som altid, lige vende servicen på Søcaféen.

Og her var vi generelt ret tilfredse med tjenerne og deres indsats.

Som tidligere nævnt, så sad vi ude ved søen, hvilket er et stykke væk, fra selve cafeen.

Det betød, at tjenerne var lidt svære at få fat i, da vi ville se dessertkort og have regningen, men det var ikke så slemt, som vi har oplevet andre steder.

Tjenerne var super venlige og hyggelige at snakke med, og inden vi fik bestilt, var de meget opmærksomme, så de var klar til at tage imod bestilling.

De var ligeledes hurtige og effektive, til at få fjernet tallerkener, da vi var færdige med at spise.

Hvad mener du?

Har du besøgt Søcaféen i Tivoli? og har du en holdning til deres stegte flæsk?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.
Der er rigtig mange forskellige om meninger om stegt flæsk, måske din er anderledes?

Læs alle vores anmeldelser her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *